Services


Voorlichtingsbijeenkomst “Hartkloppingen en beroerte: De hartritmestoornis boezemfibrilleren”
Eerder informeerde wij u over het feit dat Apotheek Wormer een voorlichtingsbijeenkomst over de hartritmestoornis boezemfibrilleren organiseert op 13 mei. Helaas kan deze bijeenkomst niet doorgaan. De bijeenkomst is nu verzet naar dinsdag 3 november. Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer uitgelegd wat boezemfibrilleren is en wat de samenhang is met het optreden van een beroerte. Ook krijgt u uitleg over de behandelopties en leefstijladviezen. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en wordt gehouden in Café Groos. Het adres is Dorpsstraat 206, Wormer. Als u interesse heeft om deel te nemen aan deze bijeenkomst, vragen wij u om dit kenbaar te maken bij Apotheek Wormer. 

Metercontroledag 14 oktober
Op 14 oktober organiseren wij weer een bloedglucosemetercontroledag. Als u actief gebruik maakt van een bloedglucosemeter, dan adviseren wij u om op deze dag naar de apotheek te komen om uw meter te laten controleren. Na verloop van tijd kan de nauwkeurigheid van de meter namelijk afnemen. Hierdoor kan uw instelling op bloedglucoseverlagende medicatie ontregeld worden. Omdat wij veel waarde hechten aan het feit dat u als diabeet goed bent ingesteld op uw medicatie, bieden wij u deze service toch aan ondanks het feit dat wij zelf geen diabeteshulpmateriaal meer leveren.

De metercontroledag vindt plaats van 8:00 – 16:00 uur in Apotheek Wormer. Als u van deze service gebruik wilt maken vragen wij u om te bellen met de apotheek voor een afspraak.

Bezorgdienst
Voor de klanten die ziek of slecht ter been zijn en niet naar de apotheek kunnen komen, hebben wij een gratis bezorgdienst.
U kunt uw huisarts of de apotheek vragen of iets bezorgd kan worden.

Op verzoek bezorgt de apotheek uw medicijnen thuis op de doordeweekse dagen tussen 15.00 en 17.30 uur.

Gratis inloopspreekuur
Iedere maandagochtend van 8.00 tot 9.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur.